دوفصلنامه علوم طبی و بیوتکنولوژی کاتب

درباره دوفصلنامه

دوفصلنامه علوم طبی و بیوتکنولوژی کاتب یک نشریه علمی-تحقیقی است که به منظور ارتقاء دانش و انتشار نتایج تحقیقات در زمینه علوم طبی و بیوتکنولوژی ایجاد شده است. این دوفصلنامه توسط دانشگاه کاتب منتشر می‌شود و با هدف ارائه مقالات اصیل، تحقیقاتی و نوآورانه برای ارتقای دانش و فهم در حوزه‌های مرتبط با علوم طبی و بیوتکنولوژی می‌پردازد.

دوفصلنامه علوم طبی و بیوتکنولوژی کاتب به طور منظم مقالاتی را در موضوعات متنوعی از جمله بیولوژی حجروی و مولکولی، بیوتکنولوژی، بیولوژی طبی، فارماکولوژی، ژنتیک، تحقیقات کلینیکی و سایر زمینه‌های مرتبط منتشر می‌کند. این نشریه از مقالات ارسالی توسط محققان داخلی و خارجی و از روش داوری همتا (peer-review) استفاده می‌کند تا اعتبار و کیفیت علمی مقالات را تضمین کند.

مخاطبان اصلی این دوفصلنامه عبارت‌اند از محققان، اساتید، دانشجویان و دست‌اندرکاران حوزه علوم طبی و بیوتکنولوژی که علاقه‌مند به انتشار و به‌روزرسانی دانش خود هستند. هدف اصلی دوفصلنامه علوم طبی و بیوتکنولوژی کاتب، ارتقای سطح تحقیقات و تبادل دانش در این حوزه است و تلاش می‌کند تا به‌عنوان یک منبع قابل اعتماد و معتبر در حوزه علوم طبی و بیوتکنولوژی شناخته شود.

ISSN (آنلاین): 1186-2789

ISSN  (پرینت): 1178-2789

اهداف و چشم انداز

اهداف

هدف دوفصلنامه علوم طبی و بیوتکنولوژی کاتب ارتقاء سطح تحقیقات و دانش در زمینه علوم طبی و بیوتکنولوژی است. این دوفصلنامه سعی دارد مقالات اصیل و نوآورانه‌ای در حوزه‌های متنوعی از علوم طبی و بیوتکنولوژی، از جمله بیولوژی حجروی و مولکولی، بیوتکنولوژی، بیولوژی طبی، فارماکولوژی، ژنتیک و تحقیقات کلینیکی را منتشر کند. دوفصلنامه کاتب با بهره‌گیری از روش داوری همتا تلاش می‌کند تا اعتبار و کیفیت علمی مقالات را تضمین کند و به ارتقای دانش و فهم در حوزه‌های مرتبط کمک کند.

چشم انداز

چشم‌انداز دوفصلنامه علوم طبی و بیوتکنولوژی کاتب این است که به‌عنوان یک منبع قابل اعتماد و معتبر در حوزه‌های علوم طبی و بیوتکنولوژی شناخته شود. این دوفصلنامه با انتشار مقالات تحقیقاتی، بروزرسانی‌های علمی و انتشار نتایج تحقیقات مرتبط، سعی دارد به تبادل دانش و اطلاعات بین محققان، اساتید، محققان و دست‌اندرکاران حوزه علوم طبی و بیوتکنولوژی کمک کند. این چشم‌انداز برای دست‌یابی به سطح بالاتری از دانش و تحقیقات در این حوزه، ارتقای صحت جامعه و توسعه طب و بیوتکنولوژی در کشور و منطقه کمک می‌کند.